Mijn Blossom Books Read-a-thon

Morgen begint de Blossom Book Read-athon en ik heb besloten mee te doen. Van donderdag tot en met zondag ga ik zo veel mogelijk proberen te lezen en doe ik mee met de challenges.  Hoe ver ik hiermee ga komen is nog maar de vraag, aangezien ik dit weekend veel moet werken. Maar ik zal in ieder geval tijd maken om te lezen.

Ik ga deze read-a-thon gebruiken om de laatste boeken uit series te lezen. Ik heb namelijk nog steeds niet de kans gekregen om Allegiant en Reached te lezen. Toen ik deze boeken bij elkaar zag, wist ik dat ik er ook een bepaald thema bij wilde pakken: dystopia. De boeken die ik daarom wil lezen zijn:

  • Allegiant van Veronica Roth
  • Reached van Ally Condie
  • Prodigy van Marie Lu
  • Champion van Marie Lu?
  • 1984 van George Orwell
  • De Cirkel van Dave Eggers

De lijst is behoorlijk lang voor een druk lang weekend, maar dit is allemaal om er zeker van te zijn dat ik genoeg te lezen heb. Ik wil op zijn minst Allegiant en Reached lezen en hopelijk kan ik iets verder komen in de Legend serie. En als de read-a-thon afgelopen zou zijn, dan wilde ik weer verder in 1984.

Tijdens dit weekend zal ik via mijn blog en social media updates doen. Wil jij nu zelf ook meedoen, dan vind je meer informatie op de Blossom Books website. En natuurlijk gaat deze read-a-thon helemaal niet over wie het meeste leest, maar over tijd maken om te lezen.

Ter voorbereiding heb ik enkele Read-a-thon tips opgezocht:

  • Maak een TBR-list voor de read-a-thon, maar wees ook niet te bang om ervan af te wijken.
  • Korte boekjes of strips zijn ideaal voor read-a-thons, zoals ik ze graag noem leessnacks voor tussen je grote maaltijden (de dikkere boeken)
  • Neem  op tijd even pauze: zet wat thee, laat de hond uit
  • Zorg dat je genoeg eten in huis hebt, zodat je jouw favoriete snacks voor tijdens het lezen altijd bij de hand hebt (jaaa, thee en chocolade <3)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s