Cosplay update: het begin van Togepi

Al voor ik mijn cosplay van Harley Quinn af had, kwamen er al ideeën op over andere cosplays die ik graag zou willen maken. Cosplayen als een Pokémon was één van deze ideeën. Na wat inspiratie opdoen op Pinterest heb ik besloten dat mijn volgende cosplay Togepi wordt. Ik wilde deze keer meer zelf maken, in plaats van alles verzamelen dus heb ik een redelijk simpele outfit bedacht.

IMG_20170601_175008IMG_20170601_174859

 

 

 

 

 

 

Ik heb een wit basic jurkje gekocht waar ik het patroon van Togepi’s ei zelf op zal maken. Ik heb het voor 10 euro gekocht bij H&M en was dus super goedkoop! Voor de rode en blauwe patronen heb ik gekozen om vilt te gebruiken. Eigenlijk wilde ik de stof gebruiken  die ik ook bij Harley’s broekje heb gebruikt, maar deze rafelde te veel en dat kwam er lelijk uit zien. Vilt mag misschien niet de mooiste stof zijn maar het werkt gewoon heel gemakkelijk. Tot nu toe heb ik alle figuurtjes al uitgeknipt en heb al een idee waar ze allemaal precies op de jurk komen.

IMG_20170601_191651Ik ga ook een kroon maken om zo het hoofd van Togepi na te maken. Op de foto hierboven zie je mijn test en omtrek voor de kroon die ik van EVA foam ga maken. Ik heb foam van 2mm dik en was er helaas alleen in grijs. Daarom heb ik ook verf gekocht in de kleur van Togepi’s hoofd.

IMG_20170601_175051Om het helemaal af te maken heb ik een Misty poppetje gemaakt. Want als Misty altijd met Togepi rondloopt, dan zal de menselijke Togepi met een Misty rondlopen. Ik heb het gemaakt in ragdoll stijl, dus met duidelijke zwarte stiksels en gestikte kruisjes als ogen, beetje creepy enzo. Ik moet het broekje nog wat kleiner maken, maar ik ben erg tevreden met het resultaat.

Ik heb dus nog van alles te doen en ik weet nog niet eens wanneer ik dit kan dragen, maar het maken alleen al is de moeite waard. To be continued…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s