DIY: boekenleggers

Ik zal het maar eerlijk toegeven, ik ben echt verschrikkelijk met boekenleggers. Ik raak ze echt altijd kwijt. Nog niet zo lang geleden had ik zelf een hele mooie gemaakt en toen liet ik het in een bibliotheekboek zitten en was ik het voor altijd kwijt. Eeuwig zonde natuurlijk, maar dat gaf me wel de kans om weer een nieuwe te kunnen maken. Met deze handige manier om een boekenlegger te maken, heb ik binnen no time weer een nieuwe en kan ik weer een verse start maken.

Hoe je deze boekenlegger maakt:

IMG_20170616_151517
Klaar!

Dit is slechts de basis, je kunt er namelijk een heleboel grappige dingen mee doen. Hieronder zie je de boekenleggers die ik heb gemaakt. Ze zijn super eenvoudig (behalve die Magikarp, die vinnen enzo waren nog best lastig) en je hebt ze in slechts enkele minuten gemaakt.

Ik wil ook nog proberen een ijsje te maken en voor het volgende boek dat ik ga lezen maak ik een bijpassende. Van wie/wat zou jij zo’n boekenlegger willen hebben?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s