The Sims: mijn boekenfamilies

Toen ik een tijdje geleden Verdermeer had gelezen was ik zo onder de indruk van deze gekleurde personages, dat ik ze wilde namaken. Bij gebrek aan tekenkunsten besloot ik dit in mijn favoriete spel te doen: Sims 4. Inmiddels ben ik een hele simsstad aan het bouwen dat slechts uit boekpersonages bestaat. Hier zie je de eerste families die in mijn mooie stadje mogen intrekken.

De Verdermeer familie
Zoals ik al zei: deze gekleurde personages moest ik gewoon maken. De vader heb ik juist als kleurloos gedaan zoals je in op een gegeven moment ook hebt. Van de moeder en de kleine broertjes (waar ik er hier dus 1 van heb) waren geen duidelijke omschrijvingen dus deze zijn hoe ik ze voor me zag.

De Divergent groep
Het is super interessant om voor de facties te bedenken welke kleding zij wel en niet zouden dragen. Vandaar dat ik deze groep met veel plezier maakte. De laatste afbeelding is met uit elke factie een persoon.

 

De Half Zwart familie
En natuurlijk komen de personages van mijn favoriete boek ook in mijn simsstad te wonen. Hier wilde ik voornamelijk Gabriel na proberen te maken, maar ook Nathan is erg interessant. Uiteindelijk heb ik veel meer mensen gemaakt dan ik van plan was (hehe…).

Dit is slechts het begin van een stad vol boekpersonages. Wie zal ik nog meer in the Sims maken?

2 gedachten over “The Sims: mijn boekenfamilies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s