Mijn Blossom Books Bookstagram challenge

Met de Blossom Books Bookstagram Challenge ben ik de uitdaging aangegaan om elke dag een foto op instagram te posten. Elke dag had zijn eigen thema, deze kon je naar eigen interpretatie invullen, meestal was het namelijk maar één woord waarmee je zou gaan werken. Hieronder zie je de uitdaging en alle foto’s die ik daarbij heb gemaakt.

19959456_1850303621651714_2455482252789791222_nIk vond het heel leuk om deze challenge te doen. Ik heb terwijl ik dit deed veel geleerd over mooie foto’s maken van boeken, voor instagram maar ook voor mijn blog. Daarnaast heb ik met verschillende mensen over mijn favoriete boeken kunnen praten en dat was heel fijn. Hieronder de foto’s die ik bij de challenge heb gemaakt.

 

Blossom Books, bedankt voor deze leuke challenge! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s