Schrijvers op social media

De meeste schrijvers schrijven niet alleen hele leuke boeken, maar ook geweldige social media posts. Door mijn opleiding heb ik een diepere interesse in social media gekregen (ik wil echt alles weten wat je ermee kunt doen) en daardoor ben ik op zoek gegaan naar de pagina’s van schrijvers. En ik werd niet teleurgesteld. Dit zijn mijn favoriete accounts.

Tahereh Mafi op Instagram
Ik ben helemaal verliefd op de Instagram van Tahereh Mafi. Zoals de meesten al weten ziet Tahereh er altijd zo stylish uit en dat is zeker ook te zien op haar Instagram. Daarnaast posts ze op dit moment de mooiste foto’s van haar vakantie zoals deze hieronder. Maar oke, ga maar gewoon kijken, dit is echt te mooi.

Becky Albertalli op Twitter
Becky reageert en retweet super veel op Twitter. Ze doet lekker enthousiast mee met al haar fans. Ik heb twee keer iets over Becky’s boeken gezegd en beide keren kreeg ik een like op mijn bericht, super leuk! Maar daarnaast lijkt Becky geen enkel nieuws over haar boeken en film voor zich te kunnen houden, dus via haar Twitter kom je alles zo snel mogelijk te weten.

Sally Green op Tumblr
Ik heb uren op de Tumblr van Sally Green rondgekeken. Er staat zo veel over mijn favoriete boeken <3. Ze reblogt de mooiste en grappigste fanart en ze schrijft een soort van eigen fanfiction ‘at home with SallyGreen’, deze zorgde ervoor dat ik de tijd kon overbruggen totdat het laatste boek uit kwam. Helaas doet Sally nu een stuk minder met haar Tumblr, maar gelukkig kunnen we nog alles teruglezen!

Van welke social media kun jij genieten?

 

Een gedachte over “Schrijvers op social media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s