Mijn favoriete Bookstagrams

Na de ‘schrijvers op social media’-blog, moest ik denken aan alle mooie Bookstagrams die ik heb ontdekt. Aangezien ik hier ook naartoe aan het werken ben met mijn Instagram, verzamel ik het liefst zo veel mogelijk van deze geweldige accounts. Nu nog achterhalen hoe zij het voor elkaar zo’n mooie foto’s te maken…

Becs Fairytale maakt veel gebruik van lichtjes, bloemen en kaarsen en maakt zo een lieflijk maar vrolijk beeld

Thom reads gebruikt veel zachte kleuren en blijft er altijd voor zorgen dat zijn hele feed een geheel is

 

Eye love print heeft een herkenbare stijl met de donkere achtergrond en kleuren die ze gebruikt

 

Book Lover A new Chapter is daarentegen juist heel licht en minimalistisch

View this post on Instagram

"Embracing Sam was different, somehow. Like she wanted to curl into his warmth, like for one moment, she didn't have to worry about anything or anybody." — Sarah J. Maas, The Assassin and the Pirate Lord ⛵️🏝 • This book broke my heart 💔 Just by looking at it already make me emotional 🙈 • I have been so busy (and will be very busy for awhile… ), so I didn't have time to post picture as often as I want to 😔 I didn't really have time to read anything🙈 • Which book always make you cry? 🤔 • Now to time catch up with a tag✨ • Thank you so much the loveliest @eternal.pages for tagging me to do #thefirstdatebooktag tag!💕 • ❤️ The Cheap Date (book that turned out to be less than expected): I hate to say this but it’s The dreams of gods and monsters by Laini Taylor. I love that book, but in my opinion it wasn’t as good as the rest of the trilogy ❤️Well Prepared Date (book that was better than expected): I’ll give you the sun by Jandy Nelson⠀ ❤️Blind Date (book you picked up knowing nothing about): We were liars by E lock hart ❤️Speed Date (book you read super fast): Queen of shadows by Sarah J Maas ❤️Perfect Date (book that did everything right): Vicious, VE Schwab • • #yabook #bookstagram #youngadult #bookstagramthailand #thaisreadover7lines#youngadultbooks#bookquote#quote#quotes#instabook#booklover#bookworm#booknerd#bookreview#reading#read#youngadultbooks #นิยาย #นิยายอังกฤษ #นิยายภาษาอังกฤษ #หนังสือ#หนังสือภาษาอังกฤษ #หนังสืออังกฤษ#รีวิวหนังสือ#แนะนำหนังสือ#หนังสือน่าอ่าน #theassassinsblade#sarahjmaas #throneofglass

A post shared by anewchapter (@booklover.anewchapter) on

 

Bij Nerdybookfangirl zie je veel wit en bruin terugkomen, dit zorgt voor een rustig en warm efect

Brittish Books is nog maar net gestart, maar de foto’s die erop staan zijn heerlijk sfeervol en cozy.

En mijn Bookstagram vind je op My Thousand Lives

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s