De leukste geeky kerstcadeautjes

Het is nog een week tot kerst dus je hebt nog even de tijd om de laatste cadeautjes in te slaan. Of om lekker voor jezelf te shoppen natuurlijk. Dus als je nog wat geeky cadeautjes zoekt, help ik je uit de brand, want ik heb de allermooiste cadeaus op een rijtje gezet. Hiermee tover jij een glimlach op het gezicht van die geek (of dus bij jezelf). P.S. dit lijstje is eigenlijk gewoon mijn eigen kerstverlanglijstje.

De slaapster en de spintol
Dit boek is ontzettend mooi en past ook perfect in het kerstthema. Het is een sprookjesboek met een feministische twist en daarmee heb je mijn hart veroverd. Maar naast dat de verhalen zo’n interessante twist krijgen, staat het boek ook nog eens geweldig in je kast.

Funko pop!
Er zijn zo veel gave funkopoppen dus je zult er al snel één kunnen vinden die aansluit bij je interesses. Wat ik nog wel jammer vindt, is dat er niet zo veel zijn die gelinkt kunnen worden aan boeken. Tenzij het verfilmd is natuurlijk.

Kaarsen met boekenthema
Op Letters & Lights heeft Emmy een heleboel soorten kaarsen bijpassend bij boeken. Zo zijn er voor elk huis in Hogwarts een kaars of van verschillende boekpersonages. Ik ben zelf het meest benieuwd naar die van Iskari en de Grisha, omdat ik ook wat meer met die boeken heb.

Pokémon games
Pokémon games zijn er in alle prijsklassen, dus je hoeft niet de allerlaatste game te kopen (en dus 45 euro uitgeven) om er één cadeau te doen. Je kunt bijvoorbeeld ook Pokémon blue, red of yellow kopen voor 10 euro. Deze waren oorspronkelijk voor de gameboy maar zijn zo omgebouwd dat je het op DS kunt spelen.

Fandom themed kersttrui
Laten we even eerlijk zijn: kersttruien zijn geweldig om cadeau te krijgen. Wat nog beter is, is een kerstrui in thema van je favoriete fandom! Deze hebben ze een heleboel bij de Large.

Stabilo Pastel markers
Stationary spulletjes zijn altijd leuk om te krijgen en deze pastelkleurige markers zijn gewoon te schattig. Deze geven al je notitieboekjes en agenda’s een mooie zachte uitstraling. Het zijn ook precies dezelfde kleuren als die van de Mascha planner!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s