Winactie: John Green goodiebag

Het is tijd voor een paar winacties! Ik heb drie goodiebags om weg te geven dus de komende weken ga ik elke zondag een nieuwe actie online zetten (houd mijn blog dus goed in de gaten!). Vandaag begint de eerste winactie voor de John Green goodiebag!

Wat kun je winnen?
Hierboven zie je al een voorproefje van de goodiebag afgebeeld, dat is alles wat je te weten krijgt want ik houd te veel van mensen verrassen. Maar om je toch een idee te geven van wat de goodiebag inhoud, hieronder een opsomming van wat je in het pakket kunt vinden.
In de goodiebag (totebag) zit:

  • Een boek
  • Een quotekaart
  • 2 goodies
  • 1 DIY boekenlegger
  • Een potje geluk

Hoe kun je meedoen?
Je kunt meedoen via mijn blog of via mijn bookstagram, of op allebei voor dubbele kansen! Laat mij weten wat je favoriete quote van John Green is. Doe dit onder in de reacties of laat een reactie achter onder de foto van het goodiebag op mijn bookstagram.

De winnaar wordt volgende week bekendgemaakt, tegelijk met de nieuwe winactie!

Veel succes!

2 gedachten over “Winactie: John Green goodiebag

  1. Een quote kiezen van John Green, hoe moeilijk! Ik ga toch voor eentje uit Schildpadden tot in het oneindige, namelijk “Ware angst is niet dat je bang bent; het is dat je er geen keuze in hebt” Super leuke winactie trouwens!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s