Winactie: John Green goodiebag [gesloten]

Het is tijd voor een paar winacties! Ik heb twee goodiebags om weg te geven dus de komende weken ga ik op zondag een nieuwe actie online zetten (houd mijn blog dus goed in de gaten!). Vandaag begint de eerste winactie voor de John Green goodiebag!

Wat kun je winnen?
Hierboven zie je al een voorproefje van de goodiebag afgebeeld, dat is alles wat je te weten krijgt want ik houd te veel van mensen verrassen. Maar om je toch een idee te geven van wat de goodiebag inhoud, hieronder een opsomming van wat je in het pakket kunt vinden.
In de goodiebag (totebag) zit:

 • Een boek
 • Een quotekaart
 • 2 goodies
 • 1 DIY boekenlegger
 • Een potje geluk

Hoe kun je meedoen?
Je kunt meedoen via mijn blog of via mijn bookstagram, of op allebei voor dubbele kansen! Laat mij weten wat je favoriete quote van John Green is. Doe dit onder in de reacties of laat een reactie achter onder de foto van het goodiebag op mijn bookstagram.

De winnaar wordt aan het eind van de maand bekendgemaakt, tegelijk met de winnaar van de andere winactie!

Veel succes!

7 gedachten over “Winactie: John Green goodiebag [gesloten]

 1. Een quote kiezen van John Green, hoe moeilijk! Ik ga toch voor eentje uit Schildpadden tot in het oneindige, namelijk “Ware angst is niet dat je bang bent; het is dat je er geen keuze in hebt” Super leuke winactie trouwens!

  Like

 2. Voor mij is dat toch wel deze, heeft me door veel dingen heen gesleept!

  When you acknowledge that there is nothing repulsive or unforgivable or shameful about yourself, it becomes easier to be that authentic person and feel like you’re living a less performed life.

  Like

 3. Een erg mooie (en lange) quote uit het boek The Fault in Our Stars. “There are infinite numbers between 0 and 1. There’s .1 and .12 and .112 and an infinite collection of others. Of course, there is a bigger infinite set of numbers between 0 and 2, or between 0 and a million. Some infinities are bigger than other infinities. A writer we used to like taught us that. There are days, many of them, when I resent the size of my unbounded set. I want more numbers than I’m likely to get, and God, I want more numbers for Augustus Waters than he got. But, Gus, my love, I cannot tell you how thankful I am for our little infinity. I wouldn’t trade it for the world. You gave me a forever within the numbered days, and I’m grateful.” Deze quote is zo’n geweldige positieve kijk op zo’n ongelooflijk trieste situatie. Dit stukje is mij bijgebleven. Echt prachtig!!

  Like

 4. John Green heeft zo veel mooie quotes dat het lastig is om er eentje te kiezen, maar ik vind deze quote van the Fault in our Stars echt zooo mooi! ‘As he read, I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once.’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s