Winactie: Anime/manga goodiebag [gesloten]

Het is tijd voor een paar winacties! Ik heb twee goodiebags om weg te geven dus de komende weken ga ik elke zondag een nieuwe actie online zetten (houd mijn blog dus goed in de gaten!). Vandaag is de tweede actie aan de beurt: de anime/manga goodiebag.

Wat kun je winnen?
Hierboven zie je al een voorproefje van de goodiebag afgebeeld, dat is alles wat je te weten krijgt want ik houd te veel van mensen verrassen. Maar om je toch een idee te geven van wat de goodiebag inhoud, hieronder een opsomming van wat je in het pakket kunt vinden.
In de goodiebag (totebag) zit:

 • Een manga
 • Een boekenlegger
 • 2 goodies
 • 1 DIY boekenlegger
 • Een potje geluk

Hoe kun je meedoen?
Je kunt meedoen via mijn blog of via mijn bookstagram, of op allebei voor dubbele kansen! Laat mij weten bij welke anime/manga je ooit moest huilen (of als je dat nog nooit deed (dan heb je Your Name vast niet gezien!)). Doe dit onder in de reacties of laat een reactie achter onder de foto van het goodiebag op mijn bookstagram.

De winnaar wordt aan het eind van de maand bekendgemaakt, tegelijk met de winnaar van de andere winactie!

Veel succes!

3 gedachten over “Winactie: Anime/manga goodiebag [gesloten]

 1. Ik ben gevoelig voor emotionele scènes, dus hoeft maar een beetje ontroerend te zijn om bij mij de tranen al te laten vloeien. Ik kan me echter nog goed herinneren dat ik bij de anime Clannad heel vaak heb moeten huilen, bij het tweede seizoen zelfs bijna elke aflevering.

  Like

 2. Vorig jaar in het vliegtuig naar Tokio heb ik Your lie in April en Your Name gezien. Ik ben sowieso emotioneel, maar hierbij gingen de sluizen open. 😦 De jongen naast mij had zoiets van … Nani? Ik vind ze beide prachtig en heb Your Name op de terugreis naar Nederland weer opnieuw gekeken. 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s