Boeken waar ik naar uitkijk

Er komen binnenkort weer een heleboel boeken uit en ik kan niet wachten om ze allemaal te lezen. Helaas heb ik niet het geld om ze allemaal te kopen, dus zal ik prioriteiten moeten stellen en alleen de boeken die ik écht heel graag wil lezen even op een rijtje zetten. Dit zijn mijn ik-heb-geen-geld-maar-deze-zijn-het-waard boeken.

Heel me van Tahereh Mafi
Heel me komt deze maand nog uit en ik heb het al besteld in de boekenbox van Celebrate Books. Ik houd van deze hele serie dus voor dit vierde boek vond ik het wel waard om een volledige boekenbox te bestellen. Ik ben heel benieuwd naar hoe het verhaal nu verder gaat, aangezien het eigenlijk was afgerond als trilogie. Maar waar ik vooral blij om ben: meer Kenji! ❤

What if it’s us van Becky Albertalli en Adam Silvera
Hoewel ik nog nooit iets van Adam heb gelezen, vind ik de boeken van Becky allemaal zo leuk. En als ik Adam en Becky op Twitter tegen elkaar zie praten weet ik gewoon dat een boek die ze samen schrijven wel super goed moet worden. Adam’s talent voor ontroerende verhalen en Becky’s talent voor luchtige grappige verhalen moet een geweldige combinatie zijn waar ik zeker naaruit kijk. What if it’s us komt in oktober uit.

The Smoke Thieves van Sally Green
Een nieuwe boek van Sally Green! Ik heb ontzettend genoten van de Half Bad serie en deze is zeker één van mijn favorieten. Daarom kan ik niet wachten op nog een boek van deze schrijfgodin. Ik weet verder nog vrij weinig over het boek, behalve dat het meerdere perspectieven zal hebben. Ik hoop zelf dat het weer een goede GLBTQ+ representatie heeft. The Smoke Thieves zal in mei uitkomen.

Eve of Man van Giovanna en Tom Fletcher
Als mijn teenage crush een young adult boek schrijft, dan moet ik het lezen. Ik wil dit boek voornamelijk lezen omdat ik Giovanna en Tom allebei zo leuk vind. Ik ben benieuwd hoe ze samen een young adult boek weten te schrijven, aangezien ze beide onbekend zijn met het schrijven in dit genre. Het boek gaat over dat er alleen nog maar jongens worden geboren, voor 50 jaar lang zijn er alleen maar mannen. Maar dan wordt er een meisje geboren, ze noemen haar Eve en ze zal de redding van de wereld zijn. Eve of Man komt eind mei uit.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s