Klaar voor Yalfest!

Nog een paar dagen tot Yalfest! Inmiddels ben ik er helemaal klaar voor: mijn cosplay is af en ingepakt en ik heb iets bedacht om alle handtekeningen van de auteurs te verzamelen. Ik heb mijn roadtrip playlist al klaarstaan (want ik moet helemaal naar de andere kant van het land) en mijn planning voor de ochtend is klaar. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Zondag is de derde editie van Yalfest en dit zal de tweede keer zijn dat ik ga. Ook dit jaar zijn er weer gave schrijvers aanwezig namelijk: Tomi Adeyemi, Sarah Crossan, Sara Holland, Taran Matharu, Kass Morgan en Laura Stevens. Daar moet ik dus wel even handtekeningen van verzamelen. Daarnaast zijn er gave masterclasses die je kunt volgen zoals thriller schrijven, werken met boeken, de happiness goeroe, ondernemen en bullet journaling. Ik hoop dat ik nog ergens bij aan kan schuiven aangezien ik iets te laat ben met inschijven (oeps). Maar ik heb voornamelijk heel erg zin om iedereen weer te zien en te kunnen spreken. En natuurlijk om rond te snuffelen in de leuke kraampjes en al mijn geld (wat niet zo veel is) uit te geven aan boekenspulletjes.

img_20180418_131602.jpg img_20180418_131644.jpg

Ik heb deze week de laatste dingen voor mijn Asha cosplay van zondag afgemaakt en ik ga het eindresultaat nog even geheim houden. Het enige wat ik nu nog moet doen is het oefenen met poseren (want daar ben ik nog niet zo goed in) en ervoor zorgen dat mijn litteken niet meer afgeeft (oh god dat was gisteren zo’n ramp). Ik kan niet wachten tot jullie het zondag allemaal te zien krijgen!

Maar ik had nog 1 klein probleempje wat betreft Yalfest: ik absoluut geen fysiek boek van de auteurs die komen! Ik heb ze geleend bij de bieb, ze als ebook gekocht of nog helemaal niet gelezen. Maar wat moet ik dan laten signeren? Daar heb ik iets op bedacht. Ik laat het notitieblog signeren waar ik mijn eigen verhaal in ga outlinen. Misschien dat via hun handtekeningen een beetje van hun talent tot mijn verhaal komt. Het is in ieder geval wel een goede inspiratie en motivatie tijdens het schrijven.

Na Yalfest kun je een verslagje verwachten. Wie zie ik zondag allemaal?

2 gedachten over “Klaar voor Yalfest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s