Friday Five: Auteurs die naar Yalfest 2019 moeten komen

Vanaf deze week doe ik mee aan de Friday Five! Elke vrijdag kun je dus een lijstje verwachten. Maar dit doe ik niet alleen, het was Joost (NerdyGeekyFanboy ) die met het idee kwam en er doen nog een heleboel andere bloggers aan mee. Dus bekijk ook hun super toffe blogs, want zij hebben ook geweldige boekentips!

Deze week heb ik een lijstje gemaakt met de auteurs die ik op Yalfest 2019 zou willen zien. Let dus wel op: dit is wat ik zou willen zien, niet wat er gaat komen. Er zijn nog geen plannen bekend over Yalfest 2019.

Sally Green
Ik zou het zo gaaf vinden om eindelijk mijn favoriete schrijver te ontmoeten! Ik heb al eens contact met haar gehad op Tumblr en daar was ze super aardig. Aangezien ze nu bezig is met een nieuwe serie (die hopelijk snel wordt opgepakt door nederlandse uitgeverijen) lijkt me dat het perfecte moment om haar naar Nederland te halen. Daarmee hoop ik vooral ook dat er meer mensen van de door mij zeer geliefde Half Zwart serie gaan houden.

Leigh Bardugo
Ik denk niet dat ik erg onrealistisch ben als ik Leigh Bardugo in het lijstje zet. Blossom Books geeft haar boeken uit, dus de connectie ligt er al. En wauw haar boeken zijn echt zo gaaf. Ik zou graag meer willen weten over haar schrijfproces, over hoe ze zo’n sterke world building maakt en daarnaast lijkt ze me een heel tof persoon. Kunnen we Leigh alsjeblieft naar Nederland halen?!

Sabaa Tahir
Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik nooit iets van haar heb gelezen (dat boek ligt nog ergens tussen mijn TBR) maar ik geniet zo erg van haar Instagram stories. Ze is super grappig en ik denk dat dat het auteurspanel heel interessant kan maken. Ze lijkt me echt een auteur waarmee je gemakkelijk mee kunt praten en flauwe grapjes maakt. Ik zou heel graag de kans krijgen om met haar te praten.

Adam Silvera
Ik denk dat Adam een super leuke gast is om erbij te hebben. Zijn boeken kaarten serieuze kwesties aan uit de maatschappij. Daarom zou het interessant zijn om zijn mening te horen en hoe hij zoiets aanpakt in een boek. Daarnaast denk ik dat je heel fijn met hem kan praten. Ik kijk persoonlijk heel erg uit naar What if it’s us en zou daar ook meer over willen horen op Yalfest.

Tahereh Mafi
Ik wil zo graag een herkansing bij Tahereh. Op de eerste editie van Yalfest was ze er natuurlijk ook al. Ik had van te voren bedacht dat ik vanalles tegen haar wilde zeggen. Ze is zo ongeveer mijn voorbeeld wat betreft schrijfstijl en ik wil van haar leren. Maar toen het moment er was dat ik met haar kon praten, klapte ik helemaal dicht. Zo jammer dit. Daarom zou ik nu een herkansing willen en nu wel alles aan Tahereh vragen wat ik wil weten en gewoon fijn met haar praten.

Welke auteurs zou jij op Yalfest 2019 willen zien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s