BBBookstagram Challenge: Deel 1

Het is augustus dus dat betekent 1 ding: het is weer BBBookstagram  Challenge! Vorig jaar deed ik ook mee en werd dat het begin van mijn bookstagram account. Maar als ik eerlijk ben, vind ik dat het dit jaar al een stuk beter gaat en ik veel mooiere foto’s maak dan een jaar terug. Daarom wilde ik alvast wat fotootjes showen in dit blogbericht. Maar als ik eerlijk ben, moeten de leukste foto’s nog komen. Dus volg mijn Bookstagram, maar vergeet ook de hashtag van de challenge niet te checken: #BBBookstagram.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s