Boeken die al veel te lang in mijn kast staan

Ik moet iets toegeven. Ik heb een hele slechte gewoonte. Ik heb namelijk bijna de helft van al mijn boeken in mijn boekenkast niet gelezen. Ik verzamel de boeken: maak series compleet, koop boeken waar ik goede dingen van hoorde en kan goedkope boeken ook niet laten liggen. Inmiddels heb ik dus een stapeltje gemaakt met de boeken die ik nu echt eens moet gaan lezen.

Carve the Mark
Na het lezen van de Divergent serie wilde ik het nieuwe boek van Veronica Roth ook niet missen. Toen ik het in de winkel tegenkwam en die geweldige cover zag, heb ik het direct gekocht. Nou houd ik eigenlijk niet zo van science fiction dus bleef het boek uiteindelijk langer in mijn boekenkast staan dan ik had gedacht.

Red Queen
Deze kocht ik in een hele mooie boekenwinkel in Breda. Eigenlijk was ik alweer vergeten dat ik dit boek had. Maar laatst vertelde iemand me dat ze het boek heel goed vond. Toen heb ik het weer uit mijn kast gehaald, afgestoft en op mijn stapeltje gelegd.

List & Leugens
Ik heb een supermooie limited edition van List en Leugens in mijn kast staan. Ik wilde eerst de Grisha-serie uitlezen voordat ik hieraan begon. Dat betekent dat List en Leugens inmiddels al zeker een jaar in mijn kast staat, terwijl ik er super nieuwsgierig naar ben. Het zal zeker niet lang meer duren voordat ik deze ga lezen.

Warcross
Toen Warcross uitkwam hoorde ik er zo veel goede dingen over dat ik zeker wist dat ik het wilde kopen. Daarnaast kreeg je ook nog een super mooie print bij aankoop van het boek. Ik ging direct naar de boekenwinkel want dat leek me een perfecte deal. Nu staat het boek nog steeds in mijn boekenkast en vergeet ik wel eens dat ik het heb.

The Smoke Thieves
Oke, The Smoke Thieves heb ik nog niet zo lang. Maar als je nagaat dat Sally Green mijn favoriete schrijfster is en ik haar nieuwe boek na vier maanden nog niet heb gelezen: dat is gewoon vreselijk.

Pindakaas en Sushi 3
Ik heb de hele Pindaklaas en Sushi serie. Ik heb ze allemaal op conventies gekocht en ze hebben dus ook allemaal een bericht, handtekening en stempel van Roderick Leeuwenhart. Het tweede deel vond ik wat tegenvallen dus ik ben niet meer aan de derde begonnen. Toch wil ik de serie gewoon uitlezen, het is namelijk wel een goede serie.

Batman: Nightwalker
Een YA boek over Batman kan ik natuurlijk niet laten liggen als superheldenfan. De serie leek me sowieso super vet. Met allemaal verschillende schrijvers die een verhaal vertellen over superhelden, dat is toch super tof!

Dit zijn slechts een paar van al mijn ongelezen boeken. Ik heb nu niet zo veel geld dus gelukkig komen er ook niet zo snel nieuwe bij. Ik denk alleen niet dat ik ooit alle boeken gelezen zal hebben, haha.

Hoe zit het met jullie? Hebben jullie ook veel ongelezen boeken?

3 gedachten over “Boeken die al veel te lang in mijn kast staan

  1. Wat herkenbaar! Ik denk dat ik ongeveer de helft van mijn boeken nog niet gelezen heb, echt schandalig.. Deze maand doe ik mee aan #leesuiteigenkast van Hebban en ga ik proberen meer eigen boeken te lezen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s