Mijn veel te uitgebreide Cosplans lijst

Zo’n twee jaar geleden ontdekte ik cosplay en sinds toen heb ik al allerlei cosplays gemaakt of begonnen. Ik ben inmiddels op het punt beland dat ik eigenlijk altijd wel met een cosplay bezig ben. Niet heel gek als je ziet hoeveel ik eigenlijk nog wil cosplayen. Mijn cosplaylijst is letterlijk oneindig, want ik bedenk meer cosplays dan ik uit kan voeren. Hieronder lees je welke cosplays ik nog uit wil voeren.

 • Punk prinsessen: Jane van Tarzan. Ik zit bij een cosplay groep waarmee we alternatieve prinsessen gaan cosplayen. Ik koos voor Jane en deze is al bijna klaar.
 • Robin van Batman upgraden. Mijn cosplay is niet meer zo mooi na het dragen ervan en er zijn genoeg verbeterpuntjes dus hier ga ik weer mee aan de slag.
 • Ik wil een eigen character in een suit van een fandom dus een:
  • Fallout Vault suit of
  • Boku no Hero Academia training suit. Maar waarschijnlijk dus deze!
 • Een casual anime cosplay. Welke precies weet ik niet maar ik heb iets nodig voor animecons.
 • ACTOR cosplay want ik heb perfect stof die bij de Night Court past dus Feyre cosplay is coming up!
 • Robin Cosplays: ik vind het veel te grappig om naamgenoten te cosplayen en deed het al met mijn Batman Robin Cosplay maar het kan nog op veel meer manieren. Zoals:
  • Robin Sparkles van How I Met Your Mother
  • Robin Hood
  • Robin van Fire Emblem

Ik heb een Pinterestbord gemaakt om inspiratie op te doen. Hier staat dus alles wat ik gaaf vindt, maar ook wat ik heb gevonden ter inspiratie voor de kostuums.

Maar ik heb geen geld dus niks ervan gaat nu gebeuren, bye.

Een gedachte over “Mijn veel te uitgebreide Cosplans lijst

 1. Dit is ontzettend herkenbaar! Ik had ook heel veel cosplay plannen maar er is nooit wat van terecht gekomen. Ik heb Yato van Noragami cosplay gemaakt en dat is de enige complete, goed gelukte cosplay die in mijn kast hangt. Inmiddels doe ik niet meer zo veel aan cosplay en ga ik naar conventies als simpele blogger 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s