Bookhaul van september

Ook al heb ik niet zo veel geld, boeken kopen kan altijd. Waarschijnlijk gaat een maandelijkse Bookhaul echt extreem confronterend worden. Aangezien ik dan merk dat ik meer geld uitgeef aan boeken dan ik zou moeten. Maar andere maanden, waarin ik verstandig ben, zal ik ook wel eens geen boeken hebben voor mijn bookhaul. We shall see. Deze maand kocht ik er in ieder geval genoeg.

Aan het begin van de maand ging ik naar De Boekenschop. Hier schreef ik een blogpost over. Tijdens mijn bezoekje aan deze tweedehands boekenwinkel kocht ik drie Harry Potter boeken: de steen der wijzen, the half-blood prince en the deadly hallows. Deze kocht ik omdat ik de Harry Potter boeken zelf wil verzamelen, zodat ik de serie van een vriendin weer terug kan geven. Dat ik nu Nederlands en Engels door elkaar heb, maakt me niet zo uit. Ik zal wel een soort vertalinglijst van de namen erbij moeten pakken.

In deze winkel kocht ik ook nog De ontdekking van de hemel van Harry Mulish. Ik vraag me af of ik die kan lezen én begrijpen, maar dat wil ik graag proberen. Als cadeautje mocht ik nog twee boekjes uitzoeken en koos ik Turkse sprookjes en Indonesische sprookjes. Ik heb inmiddels al verschillende sprookjes gelezen en ik ben er gek op!

Deze maand heb ik er ook over nagedacht dat ik eens New Adult wil gaan lezen. Toen ik op een artikel stuitte met daarin de beste NA boeken als je net met dit genre begint. Ik besloot dat ik een boek uit die lijst zou lezen en dat zou mijn introductie met het genre zijn. Dit boek is Losing it van Cora Carmack. Ik kocht het als ebook, heb het inmiddels al gelezen en een mini-review van geschreven.

IMG_20180925_150138_440

Nadat ik de Instagram stories van Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen had gezien, was ik weg van ze. Toen ik hoorde dat ze een pamflet gingen schrijven, wist ik dat ik het moest hebben. Daarom ben ik direct naar de boekenwinkel gegaan toen het uit was. Ik heb de hele winkel afgezocht en kon het niet vinden. Besloot op een later moment weer terug te gaan en mijn zoektocht opnieuw te beginnen. Ik denk dat ik elke kast heb gehad, maar ik heb het gevonden. Ook van dit boekje heb ik al een mini-review geschreven.

Voor de boekenweek voor jongeren ging ik natuurlijk wel even het boekenweekgeschenk ophalen. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe het zit, maar tegen mij werd gezegd dat ik het alleen krijg bij een boek. Dus kocht ik Harry Potter en de gevangene van Askaban en kreeg daarbij 3PAK. Dit jaar staan er verhalen van Nhung Dam, Tim Hofman en Raoul de Jong in. Ben heel benieuwd!

De dag erna ging ik naar YALFU. Het evenement zelf was niet geweldig, maar er waren gave auteurs (Becky!) en dat maakt veel goed. Na afloop kregen we een goodiebag mee naar huis met daarin TWEE boeken, joepie. De boeken zijn De glazen troon van Sarah J. Maas en De laatste magiër van Lisa Maxwell. Dat kwam mooi uit, want ik wilde de glazen troon graag lezen.

En dat was alles, iets meer boeken dan gepland. Maar ik heb no regrets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s