Bookhaul oktober

Vorige maand schreef ik dat het nog wel eens voor zou komen dat ik door geldredenen een maand lang geen boeken zou kopen. Ik denk dat ik dat nu wel kan vergeten en kan schrappen. Deze maand had ik een financieel dieptepunt, maar kijk eens: ik heb toch nog nieuwe boeken. Ik vraag me af of je dit een boekenverslaving kunt noemen. Anyway, dit zijn mijn nieuwe baby’s.

Harry Potter and the chamber of secrets – J.K. Rowling (Hufflepuf editie)
Zoals ik in mijn blogje over het verzamelen van series vertelde: ik ben mijn eigen Harry Potter serie aan het verzamelen. Toen ik de Hufflepuf editie tegenkwam, wist ik dat ik het moest hebben. Ik heb het vervolgens tegelijk met Iskari 2 besteld op Bol.com.
Het boek is zo ontzettend mooi. Het heeft wat extra content: afbeeldingen, teksten over het huis en het symbool van Hufflepuf uitgelegd. Ik ben helemaal gelukkig met mijn aankoop.

Iskari 2: De gevangen koningin – Kristen Ciccarelli
Ik heb Iskari De gevangen koningin gepreorderd zodat ik mee kon doen aan de preoderactie van Blossom Books. Ik heb vervolgens de hele maand met smacht gewacht. In eerste instantie werd de levering met drie weken uitgesteld en toen steeds weer een beetje. Ik heb zeker vijf keer nagevraagd wanneer het boek nou eens komt. Het was spannend of ik het deze maand nog zou krijgen, MAAR DAAR IS IE DAN! Ik kan niet wachten totdat ik erin kan beginnen, maar eerst ga ik mijn current-read uitlezen, want dat is wel zo netjes, hè.

Radio silence en I was Born for this – Alice Oseman
Ik kwam pas het Twitter account van Alice Oseman tegen. Daarop zag ik een heleboel over haar boeken en werd ontzettend nieuwsgierig. In eerste instantie wilde ik alleen I was born for this kopen, dit boek gaat over een boyband. Maar toen ik over haar andere boeken las, viel Radio silence me ook op. Dit gaat over een queer tiener die door middel van haar podcast zichzelf beter leert kennen. Dus nu heb ik ze allebei besteld. Ik krijg een Rainbow Rowell vibe als ik haar boeken zie dus dat moet zeker goed komen.

Goodiiieess ❤
Naast boeken ben ik deze maand ook gave bookish goodies rijker. Mijn inmiddels ex-collega’s hadden een paar leuke afscheidscadeautjes voor me. Ik kreeg een proud bookjunkie pin en een read books & be nice to people quote bord. Echt super gaaf!

Bij Iskari 2 kreeg ik een preorder pakket met een heleboel gave goodies. Een brief van Kristen Ciccarelli, een handtekening, twee boekenleggers met de Nederlandse covers. een sticker van De Oude, ene plattegrond van de wereld van Iskari en twee personageschetsen van Asha en Roa. Ik ben er hadstikke gelukkig mee!

IMG_20181030_143741_014

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s