Winter is coming: mijn winter survival pakket

Het wordt inmiddels al behoorlijk koud en dat betekent dat ik me voor ga bereiden voor de winter. Om er voor te zorgen dat ik dit koude, donkere seizoen doorkom heb ik namelijk een paar dingen nodig. Pak 1 van deze dingen van me af en ik de winter niet overleven (wow, zo dramatisch). Dit is mijn winter survival pakket.

Warme chocolademelk
Warme chocolademelk kan ik eigenlijk altijd wel drinken. Maar zodra het koud wordt buiten, drink ik bijna elke dag wel een kopje.

Kerstlichtjes
Ik heb een hekel aan de donkere dagen in de winter. Thuiskomen in een donker appartement is niet zo fijn. Dus daar bedacht ik iets op: ik hing kerstlichtjes op. Het geeft een heerlijke sfeer, in plaats van vervelende donkere dagen, zijn het nu dagen waarin ik de duisternis uit mijn kamer verdrijf.

Fleecedeken
Ik kan echt niet zonder fleecedeken, mijn extra schild tegen de kou. Nu nog de taak om er 1 te vinden waarmee ik een boek kan lezen zonder dat mijn armen koud zijn.

Oversized warme trui
Do I need to say more? Oversized truien zijn geweldig. Ik heb een stuk of  4 truien die ik eigenlijk nooit buitenshuis draag, maar ik direct aantrek zodra ik thuis ben. Niets beter dan een eigen tentje in de vorm van een trui.

Fluffy sokken
Het allerergste aan de winter vind ik toch wel de koude voeten: tenen die er zo ongeveer af vriezen en schoenen die toch net iets te dun zijn Daarom ben ik groot fan van fluffy sokken, het liefst in kerstthema of met een andere grappig motief.

De slechtste kerstfilms
Wat zijn die slechte clique kerstfilms toch fijn! Netflix staat er vol mee. Vorig jaar heb ik de ontdekking ‘The Christmas Prince’ gedaan en dit jaar komt er een vervolg op. Maar dat is niet de enige, er staan een heleboel kerstfilms op de planning en ik zal ze allemaal kijken.

Pittenzakknuffel
Dit is echt de beste uitvinding ooit! Ik heb een knuffel met als vulling pittenzakkorrels. Ik doe het voor een minuut in de magnetron en als ik het eruit haal is het heerlijk warm. Super fijn! Zodra het echt koud is, loop ik altijd met dat ding in mijn handen rond.

Geurkaarsen
Ik weet niet of het echt zo is, maar als ik ’s avonds kaarsen aansteek heb ik altijd het gevoel dat het veel warmer is. Maar dat kan natuurlijk ook zijn omdat ik zelf een warm gevoel krijg van de gezelligheid van de kaarsen. Ik ben dol op mijn bookish geurkaarsen van Letters & Lights.

Sprookjes
Oh, bijna vergeten! Ik heb nog niet eens een boek in de lijst staan. Met de winter krijg ik altijd zin in magie en sprookjes. Daarom heb ik een sprookjesboek geleend in de bieb, dit maakt mijn winterlijstje helemaal compleet.

Chocoladepepernoten
Ik begin mijn lijstje met chocolade en eindig ermee. Chocoladepepernoten zijn misschien wel de beste seizoensgebonden versnaperingen. Wanneer ze vanaf half oktober in de winkel liggen, eet ik niets anders meer.

Wat zijn jouw winter essentials?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s