Bookhaul november

Ook deze maand heb ik weer veel te veel geld uitgegeven aan boeken. Maar dit heeft alles te maken met het weer. Het wordt vroeg donker, buiten is het koud dus ik wil met een boek op de bank. En dan moet je ook wel genoeg leesvoer hebben. Daarom dat ik een goede voorraad aanleg. Je kunt het een beetje vergelijken met dieren en hun winterslaap. Dit zijn mijn aankopen van november.

Boekenfestijn buit
Er was weer een boekenfestijn in Eindhoven. Natuurlijk kan ik het niet laten om daar even langs te gaan. Nu moet ik zeggen dat het niet veel bijzonders was, al was het Young Adult aanbod al iets uitgebreider dan ik gewend ben. Ik heb toch nog wat leuke boeken eruit weten te halen. Er lag een mooie hardcover versie van Nieuwe Maan, het tweede deel van de Twilight serie. Deze kon ik niet laten liggen aangezien ik een mega fan was en deze er zo mooi uit zag. Ook vond ik Saffierblauw van Kerstin Gier, waarmee ik de Edelstenen trilogie bijna compleet heb. Ik kocht ook Skellig van David Almond. Dit is een miskoop aangezien ik dacht dat het van David Levithan was. Ik zag Autodrome en dit boek ziet er super bad ass uit, dus daar ben ik heel nieuwsgierig naar. En als laatst kocht ik een boek over de film van Divergent. Ik hoopte hier meer achtergrondinformatie te krijgen, vooral over de worldbuilding.

Kerstboekeninkoop
Het begint langzaam tijd te worden om ons klaar te maken voor de kerstdagen. Ik heb de eerste kerstfilms al gekeken, zoek een mooie boom uit en dus is het ook tijd voor kerstboeken! Ik wilde nog altijd heel graag een boek van Tom Fletcher komen. Nu zag ik de laatste tijd wat Bookstagrammers die het boek Kerstmisaurus hadden gekocht en dat bracht me op een idee. Deze heb ik dus meteen aangeschaft. Maar dat is niet het enige kerstboek dat ik aanschaf. Ik heb ook de Notenkraker gekocht die Blossom Books vorig jaar uitgaf. Deze staat vol illustraties en is zo ontzettend mooi!

Dutch Comic Con
Ik vind dat ik me nog best wel goed heb ingehouden op Comic Con. Hier kocht ik slechts een paar dingen. Om mijn Newt cosplay compleet te maken (en me warm te houden tijdens de winter) heb ik een Hufflepuff sjaal gekocht. Bij dezelfde stand zag ik ook heel schattige Funko baby Niffler sleutelhangers liggen dus daar heb ik er ook 1 van gekocht. En uitendelijk heb ik bij de stand van Pop Comics een Collosal edition van Attack on Titans gekocht voor de helft van de prijs! 

Black Friday haul
Het was een duur weekend met comic con en al die geweldige black friday aanbiedingen. Een heleboel Harry Potter boeken waren in de aanbieding bij Bol.com dus die kon ik gewoon niet laten liggen! ZE WAREN GEWOON ZO GOEDKOOP OKE! Dus kocht ik Fantastic Beasts screenplay, Crimes van Grindelwald screenplay, het geillustreerde boek met alle fantastic beasts en de hardcover van de Nieuweling. Het was iets meer dan ik van plan was, maar het is het zo waard.

Welke boeken kocht jij deze maand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s