De beste nerdy kerstcadeautjes

Over twee weken is het alweer kerstmis. Tijd voor familie, gezelligheid en natuurlijk cadeautjes. Heb jij voor iedereen al iets weten te scoren? Of kom je er echt niet uit? Dan zal ik je eens helpen. Ik heb de leukste nerdy kerstcadeautjes voor je op een rijtje gezet.

BOEKEN!
Met nieuwjaar gaan de prijzen van veel boeken omhoog. Dit betekent dus dat je ervoor moet zorgen dat die boeken die je écht wil lezen, nu gaat kopen! Ik heb zelf De Slaapster en Spintol op mijn lijstje staan, aangezien deze al best duur is en ik het na de prijsstijging echt niet meer kan kopen. 

Fandom kerstversiering
Je vindt ze al bij de primark: Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Disney prinsessen. Ze hebben alles voor in je kerstboom en ze zijn super schattig. Op Dutch Comic con zag ik nog een heleboel andere super gave spulletjes om je woonkamer christmas-ready te maken. (kijk deze super leuke Stitch ornament)

Funko’s
Wie wordt er nou niet gelukkig van deze grappige poppetjes? Ze zijn er voor elke fandom, dus weet je welke series, films, boeken of games de ander leuk vindt, dan komt dit wel goed.

Nerdy kersttrui
Ik ben echt dol op foute kersttruien. Maar wat is nog beter dan een foute trui? Nou: een foute nerdy kersttrui! Ik blijk overigens niet de enige te zijn die er zo over denkt, want inmiddels zijn dit soort truien op een heleboel plekken te verkrijgen. De beste vind je overigens nog steeds bij Large, maar ook de primark heeft er inmiddels verschillende.  

Cadeaukaaten
Misschien is het niet het allerleukste om cadeau te geven, maar ik kan je garanderen dat ze altijd met liefde worden ontvangen: cadeaukaarten. Een wat specifiekere kaart geeft al aan dat je de ander goed kent (zo krijgt mijn zusje eerder een beautybon en ik een boekenbon). Dit geeft de ontvanger namelijk ook nog het shopplezier, dus dit is zeker geen slecht idee.

Nog veel succes (en plezier) met je kerstaankopen. Welke nerdy kerstcadeautjes hoop jij dit jaar te krijgen? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s